Se hvad vores kunder siger om os på håndværker.dk

Nyt køkken

"Fra start til slut var Tømrer Frederiksberg ApS med I hele processen og kom med gode råd og forslag til renovering af køkken. ​Arbejdet er udført upåklageligt, firmaet var meget fleksible, og jeg er simpelthen SÅ tilfreds med resultatet!"

Charlotte Simonsen

Ny væg samt ny døråbning

"Fremragende service! God kommunikation, Thomas sendte billeder af arbejdet som det skred frem , og alt leveret til aftalt tid. Ydermere leverede firmaet kreative, velfungerende løsninger på svære udfordringer undervejs."

Klaus Boisen

Godt arbejde og høj kvalitet

"Vores smukke 120 årige træhus trængte til delvis renovering samt en del fornyelser af fasade, vinduer og døre. Fra projektets start fik vi fin og faglig rådgivning. Arbejdet blev udført med omhu og forståelse for husets karakter.

Tidsplanen holdt ikke fordi nødventige udskiftninger var mere omfattende end planlagt. men resultatet var fint. Og det var en glæde dagligt at have hyggelige og dygtigt håndværkere i huset. 5. vatterpas for den præstation."

Ebbe Gehl

Nyt køkken

"Opsætning af køkken. Det er detaljerne som jeg gerne vil fremhæve. De springer ikke over eller ignorerer en skæv samling. ​Det er min oplevelse, at de udfører arbejdet med stolthed og som hvis det blev lavet i eget hjem. Her kommer de ofte med interessante og nye løsninger.

De er venlige og overholder aftaler ellers bliver man informeret, det er rart ikke at vente forgæves. God oplevelse, da de er venlige, imødekommende og sjove"

Eva

Kontakt os her

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Tømrer Frederiksberg ApS​​

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tømrer Frederiksberg ApS

Nordre Fasanvej 4, 1.tv

2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 42 42 11

E-mail: janogthomas@gmail.com

CVR: 32285805

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 14.00

Lørdag og søndag: lukket