​Om vores tømrerfirma

Høj kvalitet bør altid komme i første række - ​Det har været et princip siden vi startede vores snedker og tømrer virksomhed, Tømrer Frederiksberg ApS. Derfor har vi fokus på at levere høj kvalitet i vores daglige arbejde, som vi altid udfører med stor faglig stolthed.

​Hvem er vi?

  • ​Jan, 47 år, er uddannet snedker fra Hilmer Hansen. Med erfaring fra sit arbejde i flere velrenommerede snedker virksomheder har han udviklet en særlig sans for detaljerne.
  • ​Thomas, 40 år, er uddannet tømrer fra Per Skipper i Kastrup.
  • Han er god til de kreative og utraditionelle løsninger, og har meget praktisk erfaring fra ansættelser i forskellige tømrer- og snedkervirksomheder.

Vi lærte hinanden at kende, da vi blev headhuntet til at starte en tømrer-snedker afdeling op i et større entreprenørfirma. Med den erfaring som ballast og fordi vi delte ønsket om at levere kvalitet i hverdagens opgaver, startede vi vores egen virksomhed i 2008.

Vi udfører alle former for snedker- og tømreropgaver

Det kan være renovering, tilbygninger, indbruds- og forsikringsskader, hegn, carporte, døre, vinduer, gips, loft, inventar m.m. Vi tager det som en selvfølge at rydde pænt op efter os, for vi ved, at det ikke altid er lige belejligt at have håndværkere i huset i en travl hverdag.

Endvidere samarbejder vi med en lille nøje udvalgt gruppe af professionelle partnere, som vi ved, har det samme arbejdskodeks som os selv: 

Høj kvalitet bør altid komme i første række.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Med venlig hilsen

Jan og Thomas​

Kontakt os her

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Tømrer Frederiksberg ApS​​

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tømrer Frederiksberg ApS

Nordre Fasanvej 4, 1.tv

2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 42 42 11

E-mail: janogthomas@gmail.com

CVR: 32285805

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 14.00

Lørdag og søndag: lukket