Profil

Høj kvalitet bør altid komme i første række
​Det har været et princip siden vi startede vores snedker og tømrer virksomhed, Tømrer Frederiksberg ApS. Derfor har vi fokus på at levere høj kvalitet i vores daglige arbejde, som vi altid udfører med stor faglig stolthed.

​Hvem er vi?

​Jan, 47 år, er uddannet snedker fra Hilmer Hansen. Med erfaring fra sit arbejde i flere velrenommerede snedker virksomheder har han udviklet en særlig sans for detaljerne.

Thomas, 40 år, er uddannet tømrer fra Per Skipper i Kastrup.

Han er god til de kreative og utraditionelle løsninger, og har meget praktisk erfaring fra ansættelser i forskellige tømrer- og snedkervirksomheder.

Vi lærte hinanden at kende, da vi blev headhuntet til at starte en tømrer-snedker afdeling op i et større entreprenørfirma.

Med den erfaring som ballast og fordi vi delte ønsket om at levere kvalitet i hverdagens opgaver, startede vi vores egen virksomhed i 2008.

Vi udfører alle former for snedker- og tømreropgaver. Det kan være renovering, tilbygninger, indbruds- og forsikringsskader, hegn, carporte, døre, vinduer, gips, loft, inventar m.m.

Vi tager det som en selvfølge at rydde pænt op efter os, for vi ved, at det ikke altid er lige belejligt at have håndværkere i huset i en travl hverdag.

Endvidere samarbejder vi med en lille nøje udvalgt gruppe af professionelle partnere, som vi ved, har det samme arbejdskodeks som os selv:

Høj kvalitet bør altid komme i første række.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Med venlig hilsen

Jan og Thomas​